Starity

Ijesztő betegséggel küzd Ellie Goulding

2017. március 16. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő 2010-ben robbant a köztudatba, ami elmondása szerint nagyon nehéz volt számára, hiszen meg kellett birkóznia a felé irányuló óriási figyelemmel, ez azonban ma sem megy neki egyszerűen.

hirdetés

Ellie Goulding mindig gyönyörű és vicces, fellépésein pedig csodálatos előadást nyújt, ám azt csak kevesen tudják, micsoda munka és önuralom van emögött. A Well + Good hasábjain publikált esszéjében őszintén vallott arról, hogy karrierje kezdete óta soha nem szűnő szorongással és pánikbetegséggel küzd.

2010 óta pánikbetegséggel küzdök, amiben az a legijesztőbb, hogy bármi kiválthatja. Korábban mindig egy párna mögé rejtőztem, amikor kiszálltam a kocsiból, hogy belépjek a stúdióba. Az életem popsztárként közel sem olyan csillogó, mint amilyennek az otthoni barátaim gondolják. Titokban mind fizikálisan, mind érzelmileg próbára tesz. (...) Féltem, hogy nem vagyok olyan jó énekes, mint amilyennek az emberek gondolnak

– írta Ellie, aki a sportban találta meg a belső békéjét: a feszültséget küzdősporttal (boxszal és kickboxszal) vezeti le.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek