Starity

Második testvérsorozatot is kap a Vámpírnaplók?

2017. március 21. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Julie Plec executive producer nehezen nyugszik bele, hogy nyolc év után véget ért a Vámpírnaplók és máris a lehetőségeit latolgatja.

hirdetés
Második testvérsorozatot is kap a Vámpírnaplók?
Fotó: The CW

Még csak másfél hete annak, hogy véget ért a Vámpírnaplók című sorozat, készítői máris azt fontolgatják, hogyan menthetnének ki belőle karaktereket a The Originals című testvérosozatba, de egy esetleges új spinoff ötlete is felmerült – igaz, egyelőre csak gondolati szinten, nem tudni, hogy a The CW csatorna vevő lenne-e a további ötletekre.

Ahogy a rajongók, úgy Julie-ék is a Klaroline-vonalban látják a nagy lehetőséget, abban, hogy Klaust (Joseph Morgan) és Caroline-t (Candice Accola) ismét közel hozzák egymáshoz. Erre az eshetőségre már a Vámpírnaplók fináléjában nyitva hagyták az ajtót, hiszen az ősi vámpír nagylelkű adományt és egy levelet küldött egykori imádottjának.

Matt Davis [Alaric Saltzman] fel fog tűnni a fináléban. New Orleansba érkezik és hoz magával némi információt Mystic Fallsból, ami hatással lesz az egyik szereplő jövőjére nézve és ezáltal lehetségessé tesz egy új sorozatot

– hintette el Plec a Bustle-nek, Kevin Williamson pedig megerősítette: jól sejtjük, valóban Klaus és Caroline jövőjéről van szó. Elmondása szerint mindig is szerettek volna esélyt adni a kibontakozásra a párnak, de a The Originals beindítása után erre már nem volt alkalmuk, hiszen a két karakter messze elsodródott egymástól, az alkotóknak pedig rövidre kellett zárniuk románcukat, amit egyébként nem szívesen tettek.

Több okból sem tehetek ígéretet egy másik spinoff elkészítésével kapcsolatban. Egyrészt azért, mert még nincs ötödik évada a The Originalsnak; másrészt pedig azért, mert imádom a bentlakásos iskola világát és mindazt, amit képvisel, az már egy egészen új műsort hozna magával, aminek kidolgozásán még nem kezdtem el gondolkozni. Nyitottak vagyunk rá, reménykedünk benne, de ígéretet tenni nem tudok

– magyarázta Julie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek