Starity

Korábban szégyellte, ma már büszkén mutogatja domborulatait Ariel Winter

2017. április 03. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Modern család 19 éves sztárja most tért haza Kaliforniába kínai vakációjából.

hirdetés

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Ariel Winter újdonsült párja, Levi Meaden kedvéért Kínába utazott, hogy minél több időt tölthessenek együtt, mielőtt a színésznő is visszatérne munkájához. A pár természetesen ellátogatott a kínai nagy falhoz, de Pekingben és Sanghajban is elidőztek néhány napig.

Ariel a hétvége folyamán az Instagramon, egy szexi fotó keretein belül tudatta követőivel, hogy visszatért az Egyesült Államokba és azóta már részt vett az új Hupikék törpikék-film premierjén is.

A popsi visszatért Kaliba

– írta a lenti felvétel mellé, melynek középpontjába formás hátsóját helyezte.

A színésznő nem titkolja, hogy korábban nagyon elégedetlen volt önmagával és valósággal sokkolta, hogy a kamaszodással a teste is drasztikus változáson esett át.

Amikor elkezdtem a Modern család forgatását, teljesen más alakom volt, ami 12 éves koromban egyik napról a másikra megváltozott. Pálcavékony voltam, nem volt se mellem, se fenekem, az a tipikus elöl deszka, hátul léc típus, ami miatt nagyon szomorú voltam. Aztán egyszer csak drasztikusan megváltozott a testem. D kosaras melltartót kellett vennem, nagyobb lett a popsim és a derekam is kiszélesedett. Minden nagyobb lett, így automatikusan jöttek a gyűlölködő és ítélkező üzenetek a közösségi médián keresztül. Eleinte nagyon nehéz volt megbirkózni az emberek beszólásaival és mindenkinek megvolt a maga véleménye mindenről, amit tettem. Nehéz volt nem áldozattá válni és ne akarni megváltozni, olyannak lenni és úgy cselekedni, ahogy elvárták tőlem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek