Starity

Tyler Posey újabb sorozatban kapott szerepet

2017. április 07. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Teen Wolf – Farkasbőrben Scott McCalljaként ismertté vált Tyler most új szerepben próbálhatja ki magát.

hirdetés

Tyler Posey nemrég csatlakozott a Jane the Virgin stábjához! Először május 22-én lesz látható a 3. évad fináléjában és visszatérő szereplő lesz a már berendelt 4. évadban is. Karakteréről annyit lehet tudni, hogy fontos szerepet játszott Jane múltjában. A legvalószínűbb, hogy a nő élete első nagy szerelmét fogja alakítani, hiszen a március 27-ei epizódban a narrátor a következőt mondta:

Jane életében pontosan három férfibe volt szenvedélyesen szerelmes. Az első volt... valójában nem vagyok még kész arra, hogy bemutassam nektek. Majd máskor.

De természetesen, mivel a sorozat egy szappanopera paródiának számít, azon sem lepődne meg senki, ha egy elveszett testvér, féltestvér, unokatestvér vagy egy új, nagy rivális lenne. Egy újabb ellenség azért sem ártana, mivel Jane és Petra viszonya rendeződni látszik, így félő, hogy ellaposodna a történet egy újabb rosszfiú nélkül.

via TVLine

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek