Starity

Alexx Calise új hajszínt és pasit váltott

2017. április 14. 10:10   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő ugyan idén még nem jelentetett meg önállóan új dalt – nem úgy mint bandájával a SOC-kal – azonban ezúttal nem is ezzel hívta fel a rajongóinak a figyelmét, hanem két teljesen más dologgal.

hirdetés

A rockénekesnő tavaly még Joely Jonesszal járt, azóta azonban szakítottak. Ennek okát nem hozták nyilvánosságra, ahogyan azt sem lehet tudni, hogy ki kezdeményezte a különválást.  Alexx mindazonáltal nem sokáig élt magányban, ugyanis idén újra rátalált a szerelem Shaw Kirby mellett, akivel annyira boldog, hogy szívesen megosztott pár képet kettejükről, amiken jól látszik, hogy mind a ketten odaáig vannak egymásért:

Ami azt illeti, nemcsak magánéletében történ változás, hanem a haja is megújult: amellett, hogy rövidre vágatta, a színét is megváltoztatta – hosszú vöröses haját egy kb. vállig érő sötét, zöldes tincsekkel megbolondított hajkoronára cserélte. Ki-ki döntse el maga, hogy hogyan tetszett jobban az énekesnő.

Ilyen volt és ilyen lett

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek