Starity

Keity Drennan az egykori Miss Venezuelával dolgozik együtt

2017. április 17. 11:11   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

AZ egykori Miss Venezuela, Miriam Habach április 11-én érkezett meg Panamába, ahol Keity Drennannal fog együtt dolgozni.

hirdetés
Keity Drennan az egykori Miss Venezuelával dolgozik együtt
Fotó: Instagram

Keity Drennan, a Miss Universe Panama cím birtokosa, és Miriam Habach, az akkori Miss Universe Venezuela nagyon jól összebarátkoztak a 2016-os Miss Universe versenyének felkészítőtábora alatt. A lányok nagyon örültek, mikor felkérték őket arra, hogy osztozzanak egy projekten. 

Keity azonnal is megosztott egy közös képet egykori versenytársával, és kifejezte mennyire boldog, és nosztalgikus hangulatban van, hogy ennyi idő után ismét találkozhattak. 

A két lány a reklámszerep mellett számos fotózást is bevállalt. Azt még nem tudni, hogy Miriam meddig marad Panamában, de elmesélték, hogy szeretnének minél több időt együtt tölteni. A venezuelai modell elmesélte, hogy hazájában műsorvezetői állást ajánlottak neki, Keity pedig New Yorkban képezli el a jövőjét.

Fotó: Instagram/keitydrennan

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek