Starity

Ma élőben jelentkezik az X-Faktor

2010. október 16. 19:07   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma, szombaton 19.30-tól az X-Faktor élőben jelentkezik az RTL Klubról, ugyanis a show elérkezett a szavazós fázishoz, ahol minden énekes élőben küzd meg egymással.

hirdetés
Ma élőben jelentkezik az X-Faktor

Az X-Faktor magyarországi történelmében először jelentkezik élőben a show: megvan a 12 versenyző, akik a mai adásban természetesen élőben küzdenek meg egymással a színpadon, a nézők kegyeiért hadakozva.

A mai adásban 12 versenyprodukciót, egy közös dalt és egy párbajt is láthatunk majd, a fellépők a Non-Stop, a Summer Sisters, Mimi és Gergő, Janicsák Veronika, Domokos Fanni, Shodeinde Dorottya, Takács Nikolas, Király L. Norbert, Vastag Tamás, Vastag Csaba, Szabó Mariann, és Wolf Kati.

A versenyzőkre a műsor közben lehet szavazni, a két legkevesebb szavazatot gyűjtő énekes/együttes párbajban küzd meg a mentorok kegyeiért, ahol már ők dönthetnek, ki maradjon bent. Azonban ha a szavazás állása 2:2 lesz, a kevesebb szavazatot kapott énekes/együttes távozik a showból.

Mindenki kíváncsian várja a műsor kezdetét, hiszen ez lesz az első élő bejelentkezés, most derül ki, milyen lesz a színpad, a műsorfelépítés, és még számtalan meglepetés.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek