Starity

PLL: Aria megmutatja a sötét oldalát a 7B-ben

2017. április 17. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

A karaktert életre keltő 27 éves színésznő maga vallott karaktere sorsáról.

hirdetés
PLL: Aria megmutatja a sötét oldalát a 7B-ben
Fotó: Freeform

Nyolc hónap után holnap tér vissza a Freeformra a Pretty Little Liars, és a folytatásban végre elvarrásra kerülnek a szálak – minden, a korábbi évadokban felmerült rejtély megoldódik. Ehhez persze az is hozzátartozik, hogy az utolsó tíz epizódba sok mindent belesűrítettek a készítők, Lucy Hale pedig a HollywoodLife-nak adott interjújában vallott arról, hogyan alakul az általa életre keltett Aria Montgomery sorsa.

– Mit árulhatsz még el az utolsó epizódokról?

– Meglátjátok majd Aria sötét oldalát. Nagyon izgatott vagyok miatta, mert végre adtak neki valami igazán sötétet, amit el kell végeznie, így az utolsó tíz rész a kedvencem, legalábbis Aria szempontjából. Meg fogjátok tapasztalni egy nem olyan cuki oldalát. Elárulja a barátait. Vagy nem. Nagyon király volt valami mást csinálni.

– Tudjuk, hogy az utolsó szezonban lesz egy esküvő, csak azt nem, kié. Mindazonáltal Ian Harding közzétett egy fotót rólad, amin valami fátyolszerűt láthattunk rajtad.

hirdetés

– Nem tudom, miről beszéltek, nem mondhatok semmit ezzel kapcsolatban.

– Rengeteg rajongó gyárt elméleteket azt illetően, hogy Aria A.D. Mi a véleményed erről?

– Az emberek azért mondják és hiszik ezt, mert A-val kezdődik a neve, vagy mert a kezdetekkor kimaradt az akciójelenetekből.

– Említetted, hogy talán elárulja a barátait. Ez azt is jelentheti, hogy ő A.D.?

– Talán.

– Hogyan jellemeznéd az utolsó epizódokat?

– Nagyon kielégítőek. Általában véve a mi egyéni fináléink lógva hagyják a rajongókat, nyitva marad a történet, ugyanakkor elégedettek is lesznek. Természetesen felvetődik pár új kérdés, de mindenki megkapja a régóta keresett válaszokat. Hosszú lesz az utolsó rész, két órás és sok minden fog történni benne és ugye lesz egy esküvő is...

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek