Starity

Gumipapucsokat dob piacra Rihanna

2017. április 22. 13:01   |   Szerző: Coreline

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű énekesnőt ismét felkérte a híres márka, hogy tervezzen nekik pár papucsot a nyárra, a végeredmény viszont a rajongók körében igen megosztóra sikeredett.

hirdetés

Barbadosi énekesnő ismét kitett magáért. Már több, mint kettő éve adja nevét a híres márkához és eddig még sosem okozott csalódást, lehet a Puma pont ezért kérte fel ismét RiRit arra, hogy tervezzen nekik valami hasonlót mint korábban.

Hisz emlékezzünk vissza, tavaly az énekesnő egész klassz papucsokat és cipőket dobott piacra, amik óriási népszerűségnek örvendtek nemcsak a rajongók, de a sztárok körében is. Azonban legújabb kollekciója is öt perc alatt sold out lett, amit egyébként Párizsban mutatott be.

Most az énekesnő ismét papucsokat tervezett a Puma felkérésére a nyárra, ám ezeket már gumiból álmodta meg a sztár. A papucsok 90 dollár (26 ezer forintba) kerülnek és több féle színben is kaphatóak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek