Starity

Selena Gomez is rövidre vágatta a haját

2017. április 26. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tavasz nem hiába az újjászületés, a megújulás évszaka – több híresség is jelentős változáson esett át az elmúlt hetekben, sorukba pedig Selena is beállt.

hirdetés

A 24 éves színész-énekesnő az Instagramon tette közzé az alábbi felvételt, melyen nedves, kissé csapzott, rövidre vágott frizurával láthatjuk őt, ami azért is érdekes, mert Selena eddigi pályafutása során soha nem vágatta ilyen rövidre a tincseit. Az Instagram királynőének egyébként nincs oka panaszra, hiszen 118 millió főt számláló követőtáborát abszolút megnyerte a frizuraváltás – a közzétételtől számított kevesebb, mint egy órán belül már egymilliónál is többen jelölték kedvencüknek a felvételt.

Természetesen nincs kizárva, hogy Selena csupán parókát viselt, hogy kipróbálja, hogyan állna neki az úgynevezett „bob” fazon. Ugyan ez nem jellemző rá, de Hollywoodban egyáltalán nem szokatlan, hogy a sztárcsajok (gondoljunk csak Kylie Jennerre, Kim Kardashianra vagy Amber Rose-ra!) egy, a fodrásznál tett látogatás helyett inkább műhajjal dobják fel megjelenésüket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek