Starity

Cheryl Cole és a Piers Morgan Life Stories

2010. október 17. 14:02   |   Szerző: Cheryl Cole fan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Britan Got Talent című músorból ismert Piers Morgan műsorában Cheryl lesz az egyik vendég. Az énekesnő házasságáról és a múltjáról is őszintén fog beszélni.

hirdetés
Cheryl Cole és a Piers Morgan Life Stories

Cheryl Cole október 14-en este forgatta a Piers Morgan Life Storiest, ahol jelen volt Kimberley Walsh, Nicola Roberts, Cheryl édesanyja és rengeteg rajongó.

Sokak szerint nehéz lesz majd végignézni ezt szombaton, mert a gyönyörű angol énekesnő őszintén mesélt érzéseiről. Az interjú főleg az Ashley-vel való múltját és szakítását taglalja majd. Ezzel kapcsolatban már meg is jelent néhány Twitter-üzenet: „Összetörte a szívemet, most igazából utálom. Egy részem mindig szeretni fogja Ashley-t. Volt, hogy meg akartam halni...”

Az interjúban többek között szó esik arról, hogy Cheryl dohányzik. Mint minden másról, erről is őszintén mesél majd. Szeretne leszokni a dohányzásról, és elárulta, hogy már egyre kevesebbet szív. Sikerült lecsökkentenie az adagját napi négy szálra, de úgy gondolja, hogy ez még mindig sok, és szeretne véget vetni ennek a rossz szokásának.

A műsort október 23-án láthatják az angol nézők, és nem sokkal utána már a YouTube-on is megtekinthető lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek