Starity

Sikkasztásért rács mögé kerül Alanis Morissette ex-menedzsere

2017. május 04. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Igazságot szolgáltatott a Los Angeles-i bíróság, ahol tegnap tárgyalták az énekesnő ügyét.

hirdetés

Január végén íírtunk arról, hogy Alanis Morissette egykori menedzsere, Jonathan Todd Schwartz beismerte: súlyos milliókkal lopta meg ügyfelét és annak kollégáit is. A férfi azt állította, hogy Alanistól megközelítőleg ötmillió dollárt nyúlt le, valamint további kétmillió folyt be a számlájára más előadóktól – szintén jogtalanul.

Az ügyet tegnap tárgyalta a Los Angeles-i bíróság, ami kimondta Schwartz bűnösségét: a férfit hat év letöltendő börtönbüntetésre és 8.6 millió dollárnyi kártérítés megfizetésére kötelezték. Az ítélet jogerős.

Érdekesség, hogy a Grammy-díjas Morissette csak akkor értesült arról, hogy megrövidítették, amikor Schwartz menesztése után új pénzügyi szakembert alkalmazott, hogy kézben tartsa és rendezze a dolgait. Ő mutatott rá, hogy több millió dollárnyi hiányzik a kasszájából, Jonathan pedig beismerte, hogy elidegenítette a pénzt. Tettét azzal magyarázta, hogy az énekesnő kábítószerek hatása alatt állt, mentálisan instabil volt, és nem voltak anyagi gondjai, így fel sem tűnt neki a csalás. Morissette arra hivatkozva indított pert ellene, hogy akár tönkre is mehetett volna miatta, ami szerencsére nem következett be.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek