Starity

Kínos baki vagy az igazság? Ez a szereplő lehet A.D. a PLL-ben!

2017. május 05. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan már volt példa hasonló bakira a Pretty Little Liars történetében, ám ezúttal az iMDb-é a felelősség. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés

Két évvel ezelőtt, nem sokkal azután, hogy megtudtuk, egy bizonyos Charles DiLaurentis bújik meg az „A” kezdőbetű mögött, a sorozat stábjának egyik elbocsátott dolgozója a Redditen kotyogta ki, mire számíthatunk a folytatásban, és azt is elárulta, hogy a főgonosz nem más, mint a Julian Morris alakította Wren Kingston.

Fotó: Freeform

Miután az infók kiszivárogtak, a sorozat executive producere megcáfolta azokat az Instagramon. Úgy fogalmazott, hogy senkit nem rúgtak ki, és egyetlen dolgozó sem hozta nyilvánosságra „A” valódi kilétét. Ezzel egyébként némileg ellentmond a széria nagy leleplezését tartalmazó epizód, amiben fény derült arra, hogy a fekete kapucni mögött mindvégig CeCe Drake (Vanessa Ray) bújt meg, mivel Wrenre jobban rá lehetett volna húzni a bűnös ruhadarabot, CeCe története pedig több ponton is sánított.

Fotó: Freeform

Most hasonló baki áldozatai lettek a készítők, ugyanis nem sokkal a hetedik évad B részének debütálásakor megjelent az iMDb-n a Paige McCullerst életre keltő Lindsey Shaw neve mellett per jellel az A.D. felirat, ezzel leleplezve, hogy az ő karaktere Über „A”. A két betű azóta eltűnt onnan, a JustJared által készített screenshot azonban nem hazudik.

Fotó: iMDb (JustJared screenshot)

A kínos bakit elcsípve a Popsugar összeszedte, mi minden utalhat a karakter bűnösségére, így nem nehéz elképzelni, hogy valóban Paige-et hozzák ki a készítők az új zaklatónak. Bármi is az igazság, rövidesen megtudjuk, ugyanis a széria kétórás záróepizódja június 27-én kerül képernyőre Amerikában.

Fotó: Freeform

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek