Starity

Izgalmas bejelentést tett a Dirty Slippers! Szerepet kaptak az Édes Életben!

2017. május 08. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Igazán jól kezdte az idei évet a Dirty Slippers zenekar, hiszen januárban kezdetét vette 2017-es turnéjuk, februárban pedig megjelentették Már nem címet viselő kisfilmjüket. Most újabb jó hírrel szolgálnak rajongóiknak, ugyanis kiderült: szerepet kaptak az Édes Élet című realityben.

hirdetés
Izgalmas bejelentést tett a Dirty Slippers! Szerepet kaptak az Édes Életben!
Fotó: Ritók-Filip Áron

A zenekar követőinek már feltűnhetett az elmúlt hetekben, hogy több olyan kép is felkerült a közösségi oldalakra, ahol a tagok Berki Krisztiánnal, Hódi Pamelával vagy Katus Attilával pózoltak. Sejteni lehetett, hogy valami készül, ám az csak most derült ki, mi. Május 11-étől ugyanis nyomon követhetjük a zenekar útjának alakulását a Super TV2 műsorának keretein belül: betekintést nyerhetünk abba, milyen az élet a kulisszák mögött, a backstage-ben és olyan érdekességekre is fény derül majd, melyeket sehol máshol nem láthatunk.

Remekül éreztük magunkat a forgatás alatt, Berki Krisztiánnal forgattunk a zömében, akit nagyon profinak tartunk mindannyian. Érdekes lesz, annyit már most elárulhatok. Több olyan szerepkörbe is bekerültünk hirtelen, ami elsőre nekünk idegen volt, de igyekeztük a legjobbat adni és persze szórakoztatni

– nyilatkozta a Staritynek Lobó Szalóky Lázár frontember.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek