Starity

Kim és volt barátja közös kutyát tartanak

2010. október 17. 22:10   |   Szerző: trixy525

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim exbarátja furcsa szokást tart: Visszajár Kimhez, mert hiányzik neki a régi időkben közösen tartott kutyus, Rocky.

hirdetés
Kim és volt barátja közös kutyát tartanak

Kim Kardashian és Reggie Bush közösen gondozzák kutyájukat.

A pár márciusban szakított egy boldog, három éves kapcsolat után, de barátaik azt állítják, hogy az focistának annyira hiányzik a Rocky névre hallgató boxerkutyus, hogy ahányszor csak tud, Kim Los Angeles-i házához megy, hogy meglátogassa a kutyát.

Reggie egyik haverja így nyilatkozott: „Pár hete ott voltam nála New Orleans-i otthonában, és állandóan azt mesélte, mennyire hiányzik neki Rocky. Azt is mondta, hogy hamarosan ismét repül LA-be meglátogatni a kutyát, de mivel az többnyire Kimnél van, ezért sehogyan sem kerülheti el exbarátnőjét.”

Reggie – aki a New Orleans Saints csapatnál játszik – jobb lába szeptemberben megsérült, így most több ideje lesz Rockyval gyógyulgatni.

Egy másik barát ezt mondta a Hollywoodlife.com-nak: „Reggie imádja LA-t. A focicsapatból ő utazik a legtöbbet, biztos vagyok benne, hogy a legtöbb idejét is Los Angelesben tölti.”

Egyesek szerint Reggie szeretné visszakapni a 29 éves Kimet, aki nemrég szakított Miles Austinnal, aki csapattársa Reggienek.

Mikor erről kérdezték a focistát, a válasza így hangzott: „Ja, bármi előforulhat. Mindig is jó viszonyom volt Kimmel. Nem számít, mi történik...”

Kim nemrég bejelentette, hogy átmenetileg átköltözik New Yorkba, nyit egy DASH Butikot, és leforgatja újabb valóságshow-ját testvérével, Kourtney-val.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek