Starity

14 együtt töltött év után összeházasodott szerelmével az Agymenők sztárja

2017. május 15. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 15. évfordulójukat már házasokként ünneplik! Jim és Todd a hétvégén egybekeltek.

hirdetés

Jim Parsons és Todd Spiewak novemberben ünnepelték 14. évfordulójukat, és azóta is boldog párkapcsolatban élnek. A szerelmesek úgy döntöttek, ha már legalizálták a melegházasságot, ők maguk is oltár elé állnak, hogy hivatalos formában is megerősítsék összetartozásukat. Erre a hétvégén, New Yorkban, a Rainbow Roomban került sor.

Sosem vertem nagy dobra, hogy meleg vagyok, egyszerűen csak nem említettem. Elvittem magammal Toddot néhány eseményre... és egy nap, amikor a Harvey-n dolgoztam, Patrick Healy a New York Times számára készített interjút velem és egyszer csak kerek-perec rákérdezett: Meleg férfiként jelentősségteljes volt számodra a The Normal Heart-beli munkád? Én meg azt feletem, Nos, igen. Az volt.. Milyen csodás pillanat volt... El sem tudom mondani, mennyire csodás volt. Egy ajándékot adott nekem azzal a kérdéssel. Hirtelen kimondtam, hivatalos lett

– nyilatkozta egy korábbi interjúban mássága kapcsán Jim.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek