Starity

Sophie Turner először nyilatkozott Joe Jonashoz fűződő kapcsolatáról

2017. május 17. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Trónok harca sztárja és a DNCE frontembere tavaly november óta alkotnak egy párt.

hirdetés

Sophie Turner az InStyle magazinnak adott interjújában mesélt először Joe Jonashoz fűződő, fél éve tartó viszonyáról, amihez foghatót eddig még nem volt szerencséje megtapasztalni.

Sokkal egyszerűbb a randizás olyasvalakivel, aki megérti ezt az iparágat vagy eleve ő is ebben mozog. Belátod, hogy nem fogtok folyton együtt lenni, és így nem kell bunkónak érezned magad, amiért megmondod neki, hogy A publicistám azt üzeni, ezt vagy azt nem tehetek meg..

Fotó: Metro Illustration

A szerelmesek az elmúlt hónapokban több rendezvényen is megjelentek együtt, de kapcsolatukat igyekszenek megtartani magukénak. A fent említett lap munkatársával folytatott beszélgetése során Sophie arra is kitért, milyen remek barátot talált Trónok harca-beli kolléganője, Maisie Williams személyében.

Nagyon nehéz olyasvalakit találni, aki megérti, min mész keresztül, aki veled hasonló korú és ugyanolyan háttérrel rendelkezik, mint te. Ugyanazokon a küzdelmeken megyünk keresztül, ide értve a testképünkkel kapcsolatos gondolatainkat, a pubertáskort és a nyilvánosság előtt való felcseperedést. Én megtaláltam Maisie-ben a magam erejét, és azt hiszem ő is az övét bennem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek