Starity

Corey Taylor büszke a Stone Sour új albumára

2017. június 01. 06:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Slipknot frontembereként is ismert énekes ezúttal a Stone Sour új lemezéről mesélt.

hirdetés

Június 30-án kerül az üzletek polcaira a Stone Sour zenekar legújabb nagylemeze, ami a Hydrograd elnevezést kapta. A hatalmas népszerűségnek örvendő formáció 18 dalt készített el az újdonságra, ám mindezekből csupán 15 lesz hallható a korongon. A csapat frontembere, Corey Taylor a Rock 100.5-nak adott interjújában mesélt arról, mennyire büszke az új albumra.

Ez volt a legszórakoztatóbb album, amit valaha készítettem, és egyben ez volt a legegyszerűbb is, de mégis annyira erős, annyira bonyolult: szoros, gyors, ingerlő, zajos, és egyben dallamos tételek vannak a hölgyek számára, úgy értem, mindent el tudsz érni egy rock and roll albummal. Talán ez az egyetlen dolog az életemben, amire a legbüszkébb vagyok

– vallotta Taylor.

Mint ahogyan azt fent is említettük, a Stone Sour június végén jelenteti meg új lemezét, ám mindezeken felül a Slipknot sem tétlenkedik, mely csapat szintén új lemezén dolgozik, ám arról egyelőre nincs rendelkezésre álló információ, hogy mikor kerül majd a lemezboltok polcaira.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek