Starity

Kiakadtak a twitterezők az újságíróra, aki kövérnek nevezte Rihannát

2017. június 01. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihanna sosem titkolta, hogy szeret jókat enni, ennek pedig most meg is látszik az eredménye, ám túlzás, amit a Barstool Sports riportere ír, nevezetesen, hogy az énekesnő durván elhízott.

hirdetés

A napokban jelent meg a fent említett blogon, hogy Rihanna felszedett pár kilót – ezzel önmagával nem is lenne gond, ám az, ahogyan Chris Spags újságíró gúnyt űzött az énekesnőből, már annál inkább.

A férfi úgy írt RiRiről, mintha mértéket nem ismerve tömné a hasát mostanában, öltözékét pedig – amiben lefotózták – úgy jellemezte, mintha egy szumóbirkózó jelmezét öltötte volna magára. Az igazság azonban ettől nem is állhatna távolabb, ugyanis Rihanna mindössze egy rá kissé bő farmerben és ingben lépett utcára, ami optikailag valóban többnek mutatta őt, mint amilyen.

Fotó: Getty Images

A twitterezőknél Spags mindenesetre alaposan kihúzta a gyufát, és keresetlen szavakkal illették mind az írót, mind az oldalt. Sokan arra panaszkodtak, hogy a blog rendszeresen vicc tárgyává teszi a nőket, ami elfogadhatatlan, akárcsak a hangnem, amivel Rihannáról írtak. A téma végére a Barstool Sports alapítója, Dave Portnoy tett pontot.

Portnoy azzal védekezett, hogy meglátása szerint az olvasók a bolhából csinálnak elefántot, és bár balhézhatnak a feministák, nincs értelme, mert azt tartják szem előtt, hogy megragadjanak egy-egy adott témát, amiről viccesen írhatnak, hiszen ez kell ahhoz, hogy olvasottságot generáljanak.

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek