Starity

Autóbalesetet szenvedett a Grand Tour műsorvezetője

2017. június 11. 13:01   |   Szerző: Csöppség

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Top Gear egykori műsorvezetője épp egy Rimac Concept One-nal körözött a pályán, mikor elhagyta a nyomvonalat. A horvát sportautó teljesen kiégett.

hirdetés
Autóbalesetet szenvedett a Grand Tour műsorvezetője
Fotó: The Grand Tour, Twitter

Richard Hammond és műsorvezető társai Jeremy Clarkson  és James May, épp a Grand Tour második évadát forgatták, mikor megjelentek egy versenypályán Svájcban. Mindhárman mért köröket mentek az autóikkal a pályán, mikor az egyiknél Hammond elvesztette az uralmát az autó felett és lesodródott a nyomvonalról.

Ezután az autó felborult, majd teljesen kiégett. Szerencsére a műsorvezető el tudta hagyni az autót, mielőtt az a tűz martalékává lett volna, majd mentőhelikopterrel kórházba szállították. A balesett során eltört a térde, de mindvégig tudatánál volt és éretette, amit mondanak neki.

Műsorvezetőtársa, Jeremy Clakrson, Twitteren nyugtatta meg a rajongókat, hogy Hammond jól van.

Ez volt a legnagyobb baleset, amit valaha láttam, a legrémisztőbb, de hihetetlen módon és szerencsére úgy tűnik, hogy Richard többnyire jól van.

A brit műsorvezetőnek nem ez volt az első ilyen balesete, 2006-ban egy Vampire Dragsterrel bukott hatalmasat. Akkor több hónapra leállították a Top Gear forgatását, súlyos fejsérülése miatt.

Azt egyenlőre nem tudni, hogy a mostani baleset befolyásolja-e a Grand Tour októberi premierjét. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek