Starity

Emilia Clarke elárulta, hogyan alakul Daenerys sorsa a Trónok harca utolsó évadaiban

2017. június 29. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár az HBO népszerű sorozatának sztárjai mindig ügyelnek arra, nehogy elszólják magukat az interjúk során, Emiliának most mégis megeredt a nyelve, amikor karakteréről, Daenerysről kérdezték.

hirdetés
Emilia Clarke elárulta, hogyan alakul Daenerys sorsa a Trónok harca utolsó évadaiban

Emilia Clarke tegnap a Rolling Stone magazinnak adott interjújában mesélt a sorozat bő két hét múlva képernyőre kerülő hetedik évadáról, melyben karakterének több szerep jut. Saját elmondása szerint Daeneryst nem kell félteni, túl fogja élni az évadot.

Nincsenek kétségeim afelől, hogy a Trónok harcának lesznek testvérsorozatai, előzménysorozatai, és ki tudja, mi minden még, de én már csak egy évadot csinálok végig és ennyi

– nyilatkozta arra utalva, hogy a széria 2018-ban sugárzásra kerülő nyolcadik, és egyben utolsó évadában is jelen lesz.

Spoilerveszély! Általában nem töltök valami sok időt Belfastban, de az új szezon forgatása során valamivel többet voltam ott, mint korábban

– tette még hozzá, ami azért is érdekes, mert Belfastban forgatják a Trónok harca westerosi jeleneteit, ennél többet azonban nem árult el a színésznő, leszámítva annyit, hogy az új évadban megválaszolásra kerülnek olyan, a sorozat korábbi eseményeivel kapcsolatos kérdések, melyekről a nézők esetleg már megfeledkeztek.

Fotó: HBO

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek