Starity

Szokatlan nevet választott ikreinek Beyoncé és Jay-Z

2017. július 02. 00:12   |   Szerző: ninnalany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 35 éves énekesnő és a 47 éves rapper múlt hónapban köszönthette fiát és lányát, most pedig a nevüket is elárultak a kíváncsi rajongóknak.

hirdetés
Szokatlan nevet választott ikreinek Beyoncé és Jay-Z
Fotó: Beyoncé / Instagram

Beyoncé a múlt hónapban megszülte ikreit, akik már a születésükkor nehézségeken mentek keresztül, hiszen sárgaság miatt sokáig a kórházban kellett maradniuk.

Azonban nemrég a család szerencsésen megérkezett az új otthonukba, ahol nyugodtan és paparazzómentesen élhetik életüket, addig, amíg az ikrek egy kicsit nagyobbak nem lesznek. Kisebb adag, azonban lényeges információ azért kiderült a babákról. Először csak annyit közöltek velünk, hogy milyen neműek a picik, majd most, június végén végre azt is elárulták, hogy milyen nevet kaptak a szüleiktől: Sir és Rumi Carter. Gyönyörű és különleges, igaz? A sztárpár azonban csak úgy, mint Blue Ivy esetében, az újdonsült ikerpárnál is védjegy alá akarják vonni a neveiket.

Kíváncsian várjuk, hogy legközelebb milyen apró információval látnak el bennünket. Talán már képet is kapunk? Mindenesetre, még egyszer gratulálunk Beyoncénak és Jay Z-nek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek