Starity

Tara Reid: „Kétszer is gondold át, mielőtt belerúgnál valakibe!”

2017. július 03. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 41 éves színésznő a bántalmazás ellen küzd, már csak azért is, mert ő maga is elviselni kényszerül a rosszindulatú beszólásokat.

hirdetés

Az Amerikai pite-filmekkel ismertté vált Tara Reid őszintén megnyílt az E! Online-nak adott interjújában azt illetően, milyen tapasztalatai vannak a bántalmazás területén, ami egyébként központi témája szeptember 10-én bemutatásra kerülő filmjének, a Worthlessnek.

Napjainkban igenis nagy dolog a bántalmazás, amivel egyébként mélyen azonosulni tudok. Életem során én is nagyon sokszor elszenvedtem, így tudom, milyen érzés, mennyire fáj. Az emberekben nem nagyon realizálódik, de a bántalmazásnak több típusa van: beszélhetünk közösségi médiás felületen történő bántalmazásról, internetes zaklatásról, fizikai és mentális terrorizálásról. Azért is olyan borzalmasak ezek, mert miattuk sokan követnek el öngyilkosságot vagy adagolják túl magukat. Azt hiszem, a film sok emberre lesz hatással, és arra ösztönzi őket, hogy kétszer is meggondolják, mielőtt belerúgnának valakibe, elvégre egyetlen szó is megváltoztathatja valakinek életét

– magyarázta a színésznő, akit elsősorban súlya és külseje miatt ér kritika.

Az emberek mindig azt mondják, nem eszek, pedig folyton eszek. Ijesztően sovány jelzővel bélyegeznek meg, aki azonban ismer, az tudja, hogy mindenki másnál többet kajálok, de egyszerűen én ilyen sovány típus vagyok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek