Starity

Megkezdődött a Legendás állatok és megfigyelésük második részének forgatása

2017. július 05. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két évvel az első rész bemutatása után, 2018 őszén kerül a mozikba J. K. Rowling legújabb története.

hirdetés
Megkezdődött a Legendás állatok és megfigyelésük második részének forgatása
Fotó: Warner Bros.

Óriási siker volt a tavaly mozikba került Legendás állatok és megfigyelésük, ami J. K. Rowling azonons című regénye nyomán született meg. A Warner Bros. megközelítően 180 millió dollárt (~ 47.5 milliárd forint)* szánt a filmre, ez az összeg pedig többszörösen is megtérült, hiszen összességében 812 millió dolláros (~ 214.1 milliárd forint)* bevételt hozott a konyhára, így nem volt kérdéses, hogy lesz-e folytatás.

Azóta kiderült, hogy a törrténet ötrészes lesz, melynek második installációja jövő ősszel kerül a mozikba. A filmet most kezdték el forgatni, és már biztos, hogy a főbb szereplők visszatérnek, élükön Göthe Salmanderrel (Eddie Redmayne), Gellert Grindelwalddal (Johnny Depp), Queenie-vel (Alison Sudol), Jacobbal (Dan Fogel), Tinával (Katherine Waterston), Leta Lestrange-dzsel (Zoë Kravitz) és várhatóan Credence (Ezra Miller) is feltűnik majd.

Jó hír, hogy a filmsorozat második részében a fiatal Albus Dumbledore is feltűnik, akit nem kisebb személy, mint Jude Law kelt életre – a színész alig várja, hogy találkozhasson Rowlinggal, és átbeszéljék, az írónő miképp képzeli el Dumbledore-t ebben a korban.

Maga a történet szintén az 1920-as évek második felében játszódik, ám a helyszín ezúttal elsősorban Párizsban lesz, időben pedig nem sokkal az első rész végetérte után vesszük fel a fonalat. Az adaptációt ezúttal is David Yates rendezi a milliárdos írónő forgatókönyve nyomán. A premier dátumát 2018. november 16-ára tűzték ki.

* iMDb által közzétett adatok az OTP Bank árfolyamai nyomán átszámítva.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek