Starity

Hiányoznak a Pretty Little Liars sztárjai? Tudd meg, hol láthatod őket legközelebb!

2017. augusztus 07. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezentúl máshogy telnek a kedd esték a sorozat rajongói számára, hiszen nemrég lezárult a történet. A műsor szereplői természetesen most sem unatkoznak, eláruljuk, hol láthatjátok őket viszont.

hirdetés
Hiányoznak a Pretty Little Liars sztárjai? Tudd meg, hol láthatod őket legközelebb!
Fotó: Freeform

Lucy Hale

Az Ariát megformáló színésznő a Freeformot maga mögött hagyva átpártolt a WB csatornához, hogy ott főszerepet játsszon a Life Sentence címet viselő sorozatban, ami várhatóan jövőre startol el. A történet középpontjában a Lucy alakította Stella Abbott áll, akit a rákból láthatunk felgyógyulni, így lassan merhet álmodozni az előtte lévő jövőről – azt azonban nem is sejti, hogy szerettei csak hazudnak neki állapota javulásáról...

Lucy emellett szerepet kapott még Tyler Posey oldalán a Truth or Dare címet viselő horrorban, amit az a Jeff Wadlow rendez, akinek nevéhez a Ha/Ver 2 is köthető. A történet maga egy csapat főiskolásról szól, akik új értelmet adnak a „Felelsz vagy Mersz?” nevű játéknak...

Fotó: Instagram / Lucy Hale

Troian Bellisario

Múlt hónapban bemutatásra került Troian első önálló filmje, a Feed, melyben nemcsak főszerepet játszik, hanem ráadásul ő írta a forgatókönyvet is! A Tommy Bertelsen rendezte alkotásban a színésznő egy 18 éves, Olivia nevű lányt alakít, aki teljesen összeomlik, amikor meghal ikertestvére, Matt (Tom Felton), és átéli mindazt, amit a hátramaradottak bűntudatának is szokás nevezni... A film történetét Troian az anorexiával vívott korábbi harca ihlette.

Fotó: Instagram / Troian Bellisario

Shay Mitchell

Az egzotikus külsejű színésznő már a Pretty Little Liars forgatása alatt is belekóstolt ebbe-abba, így most sem unatkozik. Pár éve társszerzője volt egy könyvnek, így írói képességeit szeretné hamarosan ismét kamatoztatni, emellett kipróbálta azt is, milyen egy YouTuber élete – Shaycation cím alatt utazási blogot vezet. Ha pedig mindez nem lenne elég, a színsznő leforgatott egy nyolcrészes minisorozatot is Shades of Shay címmel, ami a Pretty Little Liars utáni életébe engedett betekintést.

Fotó: Instagram / Shay Mitchell

Sasha Pieterse

A szőke szépség jelenleg jól megérdemelt pihenését tölti, de a Netflix előfizetőinek nem kell aggódniuk, hogy nem láthatják a színésznőt, ugyanis bármikor streamelhetik a Coin Heist című bűnügyi drámát, amiben ő is szerepet játszott. A film egy csapat fiatalról szól, akik egy jó cél – iskolájuk megmentése érdekében – betörnek egy pénzverdébe.

Fotó: Instagram / Sasha Pieterse

Ashley Benson

A Pretty Little Liarsben Hannát alakító színésznő még tavaly bejelentette, hogy a sorozat végetérte után visszavonul a filmezéstől, és önmagára, illetve hobbijaira kíván fókuszálni. Sashához hasonlóan jelenleg ő sem forgat – pihen, utazgat, élvezi az életet.

Fotó: Instagram / Ashley Benson

Janel Parrish

Talán nem mindenki tudja Janelről, hogy képzett táncos, ezt a tudását pedig a színpadon kamatoztatja. Jelenleg Jamie Sullivant alakítja a Séta a múltba musical változatában, emellett pedig még idén bemutatásra kerül a Tiger című dráma, amiben főszerepet játszott Mickey Rourke mellett. További jó hír, hogy Janel rövidesen egy nagyon várt adaptációban is megcsillogtatja színésznői tehetségét, ugyanis mellékszerepet játszik Jenny Han A fiúknak, akiket valaha szerettem című könyvének filmváltozatában.

Fotó: Instagram / Janel Parrish

Ian Harding

Ian a közelmúltban adta ki első könyvét, az Odd Birdsöt, így nincs kiárva, hogy a jövőben ismét „tollat” ragad, ám mielőtt még ezt megtenné, elmerül a Thin Ice című sorozat elkészítésében, melyben állandó szereplő lesz Bridgit Mendler oldalán. A szériát az Új csaj kreátora, Liz Meriwether hozza el a nézőknek, középpontjában pedig a recepciósként dolgozó Lou (Mendler) áll, aki Antarktikára utazik, hogy ismét beleszeressen a tudományba, és ott ismerkedik meg a helyi kutatócsoport vezetőjével, Andrew-val (Harding), aki azután döntött úgy, hogy a hó és jég borította kontinensre utazik, hogy elbukott a Wall Streeten.

Fotó: Instagram / Ian Harding

Keegan Allen

Rosewood legszexibb ex-zsaruja mostanában biztosan nem tűnik fel a képernyőn, ugyanis szüneteltetni kívánja színészi karrierjét, viszont jó hírünk is van: Keegan nemrég jelentette meg Million Miles Away című kislemezét, ami akár azt is jelezheti, hogy ha a filmipart maga mögött is hagyja, nem tűnik el teljesen, és helyette megpróbálja meghódítani a slágerlistákat (is).

Fotó: Instagram / Keegan Allen

Tyler Blackburn

A sorozatbeli legjobb barátját alakító Keegenhez hasonlóan Tyler is szabadságon van, és egy darabig nem is tervez visszatérni a televíziók képernyőjére, ugyanakkor rá is igaz, hogy a zenei karrierrel szemezget – a Carolyne Neumannal készített duettje, a Long Day rövidesen megjelenik, de már ezt megelőzően is rögzített néhányt dalt az évek során.

Fotó: Instagram / Tyler Blackburn

I. Marlene King

Senkit ne tévesszen meg a sorozat kreátorának cameója, Marlene nem dédelget színésznői álmokat, továbbra is a háttérben kíván maradni. Bár a Pretty Little Liars lekerült a képernyőről, másik sorozata, a Famous in Love nagy népszerűségnek örvend, melynek főszereplőjét, Paige Townsent Bella Thorne kelti életre. A lány legnagyobb meglepetésére szerepet kap egy hollywoodi sikerfilmben, és bár eleinte nem sejti, idővel rájön, hogy közel sem olyan egyszerű megtalálni az egyensúlyt a munka és a magánélet között, ha híres az ember...

Fotó: Instagram / I. Marlene King

via Entertainment Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek