Starity

Őrült teória látott napvilágot a Jóbarátokkal kapcsolatban

2017. július 08. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóbarátok időtálló népszerűségét mutatja, hogy bár a sorozat több, mint egy évtizede véget ért, még mindig foglalkoztatja a rajongókat.

hirdetés

Nemrég az egyik Twitter-felhasználó mutatott rá arra, hogy a Jóbarátok negyedik évadának borítóján egyedül a Rachel Greent életre keltő Jennifer Anistonnak van nyitva a szeme, így feltette a kézenfekvő kérdést: mi állhat ennek hátterében? Sokan úgy vélték, hogy valószínűleg az egész történet egy fantazmagória, egy álom, amit Rachel a Barryvel való esküvője előtti éjszakán lát.

Vajon miről árulkodik a borító? I Fotó: Twitter

Mások ezzel szemben egészen más irányba vitték a beszélgetést. Volt, aki jelezte, hogy valószínűleg azért van nyitva a szeme, mert ő Chandler (Matthew Perry) „kiskiflije”; ezzel szemben volt, aki szerint azért nem tud aludni, mert ő az egyetlen, akinek kétségei vannak azt illetően, hogy megengedhetnek-e maguknak egy olyan nagy, manhattani lakást, mint amiben élnek.

Hogy mi az igazság, arról csak találgathatunk, de egyvalami biztos: a Jóbarátok egyedülálló a szitkomok történetében, akárcsak annak karakterei és maga a történet is.

via Popsugar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek