Starity

Az egykori Spice Girl a barátainak könyörög új otthonért

2017. július 10. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anyagilag olyan rosszul áll az énekesnő, hogy csak a barátai támogatásában bízhat.

hirdetés

Döbbenetes, de igaz! Mel B szénája nagyon rosszul áll, olyannyira, hogy ha nem akar az utcára kerülni, kénytelen a barátainál kilincselni egy kis pénzügyi támogatásért. A Mirror úgy tudja, hogy a 42 éves énekesnő korábban már letett némi előleget egy 1.5 millió font (~ 508 millió forint) értékű Los Angeles-i házra, ám ha azt meg akarja tartani, a fennmaradó összeget is ki kell csengetnie, ami most nehezen menne neki, tekintve, hogy anyagilag teljesen le van égve.

A korábbi Spice Girl vagyonát korábban 38 millió fontra (~ 12.9 milliárd forint) becsülték a szakemberek, így az ember azt hinné, van miből fizetnie kiadásait, ám ez az összeg a múlté – Mel férjével, Stephen Belafontéval olyan nagy lábon élt, hogy elcsengették a pénzt, mostanra pedig alig 961 fontja (~ 326 ezer forint) maradt a bankban.

Köztudott, hogy Mel pénzügyileg elég rosszul áll, de ha a ház ugrik, még nehezebb helyzetbe kerül. Nem engedheti meg magának, hogy még többet veszítsen, így a szükség órájában a barátaihoz fordult segítségért, akik minden tőlük telhetőt megtesznek érte

– nyilatkozta egy informátor a Mirrornak.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek