Starity

Bella Thorne szerint ezt szeretik benne a legjobban a rajongói

2017. július 13. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Míg a legtöbb híresség ki nem állhatja a pletykára éhes fotósokat, addig a Famous in Love sztárja lubickol figyelmükben és csodálatukban.

hirdetés

Azt azért túlzás lenne állítani, hogy Bella Thorne odalenne azért, hogy minden lépését árgus tekintetek követik, de tulajdonképpen már hozzászokott ehhez a nagyfokú figyelemhez, és ha épp olyan kedve van, szívesen pózol a kameráknak, még ha azok mögött nem egy divatfotós, hanem egy paparazzó is áll.

Imádom, hogy legalább öt, Priust vezető férfi siet utánam kamerákkal a kezükben. Legalább ha egyszer elrabolnak, az is rögzítve lesz

– jegyezte meg kissé epésen a színésznő, akinek fotósokra sincs szüksége ahhoz, hogy életének minden intim pillanata dokumentálva legyen, hiszen maga is megmutat mindent, amire a rajongók kíváncsiak – na meg persze olyat is, amire nem.

Olyan vagyok, mint egy nyitott könyv, de szerintem épp ezt szeretik bennem a legjobban a rajongóim. Úgy érezhetik, jól ismernek engem, és igazuk is van

– magyarázta, majd amikor szembesítették vele, hogy egyes posztjai túlmutatnak a jóízlésen, így reagált:

Azt hiszem, még nem tudom, hol a határ, és honnantól számít valami túl soknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek