Starity

Aaron Carter szerint a rendőrség a hírneve miatt „vadászik rá”

2017. július 18. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az étkezési zavarokkal, valamint alkohol- és drogproblémákkal küzdő énekest szombati fellépése után vették őrizetbe.

hirdetés

Aaron Carter élete korábban sem volt problémamentes, ám meglátása szerint minél ismertebb, a helyzet egyre rosszabb. Az énekest szombaton tartóztatták le ittas vezetés és kábítószerbirtoklás miatt, másnap azonban kiengedték a börtönből 4.610 dolláros (~ 1.2 millió forint) óvadék ellenében.

Az öcsémnek: szeretlek, bármi is történik és ha úgy érzed, segítségre van szükséged, itt vagyok és hajlandó vagyok segíteni, hogy jobban legyél. A családdal nem mindig könnyű, de mind itt vagyunk neked

– üzente Aaronnek bátyja, Nick a Twitteren, ám az érintett sérelmezte, hogy fivére egy ilyen nyilvános fórumot választ szócsövének csak hogy meglátása szerint javítson a renoméján. Később szintén a Twitteren adott hangot abbéli véleményének, miért is pécézték ki őt a rend őrei.

A bejegyzésből – melyet menedzsmentje írt – kiderül, hogy Sooner or Later című kislemeze megjelenése óta folyamatosan utazik, így amikor az Egyesült Államok délkeleti részén járt, egy ízben gumit kellett cserélnie autóján, ebből kifolyólag egy Auto Zone üzlet felé vette az irányt, ahol járművén elvégezték a szükséges műveletet, de közben agresszív viselkedése miatt letartóztatták.

A történet szerint Aaron vényre kapható marihuánát tartott magánál, melyet orvosa írt fel számára szorongásos betegsége kezelése végett, ám ezt a rendőrök nem vették figyelembe, ráadásul a befolyásoltság alatti vezetés vádja sem állta meg a helyét, mivel békésen üldögélt autójában a fent említett üzletnél – nem vezette azt. A bejegyzés tartalmazza az énekes abbéli véleményét is, miszerint úgy érzi, a rendőrök „vadásznak rá” híres mivolta miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek