Starity

Szabadulna óriási melleitől Amber Rose

2017. augusztus 01. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Dancing With The Stars egykori versenyzője bevallotta, hogy teherként éli meg hatalmas melleit.

hirdetés

A férfiak talán épp gömbölyded formáiért bolondulnak, Amber Rose azonban szabadulna hatalmas kebleitől, melyekre sokkal inkább átokként, mint áldásként gondol. Érzéseiről így írt az Instagramon:

Azon gondolkozok, hogy idén alávetem magam egy mellkisebbítő műtétnek. A cickóim őrülten nehezek, fáj a hátam és nem tudok cuki kis szoknyákat viselni nagymamás melltartó nélkül. Ugyanakkor nagyon parázok a sebek miatt... van valami tanácsotok? Vannak köztetek olyan hölgyek, akik sokkal boldogabbak a műtét után maradó sebek ellenére is?

– tette fel kérdéseit, majd végezetül hozzátette: nincsenek behelyezett implantátumai és azoknak a tapasztalataira lenne kíváncsi, akik már túlestek egy ilyen műtéten.

Rajongói vegyes érzelmekkel fogadták a posztját – voltak, akik pozitív tapasztalataikról számoltak be és biztatták, hogy műttesse meg magát; mások ezzel szemben abbéli véleményüknek adtak hangot, hogy így fest jól, ahogy van.

Amberre egyébként a közelmúltban talált rá a boldogság a tőle kilenc évvel fiatalabb 21 Savage rapper mellett, aki minden bizonnyal támogatja majd őt bárhogyan is dönt a melleivel és a műtéttel kapcsolatban.

Csodálatos ezzel a szerelemmel felébredni reggelente. Korábban folyton sírtam, rengetegszer megégettem magam az életben. Bántottak és úgy beszéltek velem, mintha szart sem érnék. Olyan pasik ribancoztak le, akiket egykor szerettem és akikkel törődtem. Hálás vagyok Istennek, hogy ezt a csodálatos embert [21 Savage-et] az utamba sodorta, aki ténylegesen mellettem áll és kész kiállni értem, hogy megvédje a becsületemet. Talán ő is olyan megtört, mint én és ezért passzolunk egymáshoz ennyire

– nyilatkozta az új szerelem kapcsán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek