Starity

Sophie Turner nem tehetségének, hatalmas követőtáborának köszönheti, hogy szerepet kapott

2017. augusztus 04. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Máshogy működik a világ, mint akár egy évtizeddel korábban – erre próbál rámutatni a Trónok harca sztárja.

hirdetés

Sophie Turner nem ismer tabut, így bármiről őszintén beszél az interjúk alkalmával. Nemrég például arról vallott, hogyan jutott egy szerephez, még ha nem is ő bizonyult a legalkalmasabbnak a meghallgatáson.

Az időzítésnek és a mázlinak köszönhető sok dolog, amit eddig elértem, és utálom ezt mondani, de a közösségi oldalakon lévő követőtáboromnak is. Meghallgattak egy projekthez, a dolog pedig köztem és egy tőlem sokkal jobb színésznő között dőlt el. Ő mérföldekkel jobb volt nálam, mégis én kaptam a szerepet, mert több követőm van. Nem tartom igazságosnak a dolgot, de jelenleg így működik a showbiznisz

– nyilatkozta Sophie a Porternek, majd azt is bevallotta, milyen érzés számára, hogy véget ér a Trónok harca:

Olyan, mintha elveszteném a védőhálóm. Szomorú vagyok, amiért búcsút kell intenem Sansának, ugyanakkor izgatott is vagyok a karrierem új fejezete miatt, ami a sorozat végetérte után kezdődik. Olyan, mintha levedleném a bőröm és a súlytalanságban lebegnék.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek