Starity

Shay Mitchell elárulta, mi nem fog hiányozni neki a PLL forgatásáról

2017. augusztus 07. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30 éves színésznő hét évet áldozott életéből a Pretty Little Liarsre, mely sorozatban Emilyt keltette életre.

hirdetés

Ugyan a széria már hosszú hetekkel ezelőtt véget ért, ugyanakkor nem meglepő, hogy a rajongókat továbbra is foglalkoztatja, mi történik annak főszereplőivel, merre sodorta őket az élet. A Wetpaint riportere nemrég Shay Mitchellt csípte el, és arról faggatta, mi fog és mi nem fog hiányozni neki.

Színészként mindig nehéz letenni egy karaktert és elbúcsúzni tőle. Én együtt nőttem fel Emilyvel, ő együtt nőtt fel velem, és ez volt életem egyik legfantasztikusabb időszaka. Tudod, nagyon jól mulattam. Hét éven át alakítottam őt, így hiányoznak a forgatások, a csajokkal való találkozások, a stáb. Olyanok számomra, mint egy második család

– mondta Shay, majd így folytatta:

Mi nem fog hiányozni? Talán az, hogy felvegyem az úszódressz és az úszósapkát, amiket Emily hordott. Az olyasvalami, ami valószínűleg nem fog hiányozni.

A színésznő továbbá azt is elárulta, miképp érez azzal kapcsolatban, hogy karakterének nem volt alkalma magára ölteni a fekete kapucnis pulcsit.

Tudod, teljesen meg vagyok békélve a dologgal, mert azt hiszem – nem is hiszem, inkább tudom –, hogy Troian [Bellisario] nagyon jól játszotta A.D.-t. Nagyon elégedett vagyok az írók munkájával

– mondta, majd bevallotta, hogyan képzeli el, hol lesz Emily tíz év múlva:

Szerintem Emily visszaköltözik Kaliforniába Alisonnal, úszóedző lesz a UCLA-n és boldogan él, amíg meg nem hal.

via Just Jared Jr.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek