Starity

Shay Mitchell elárulta, mi nem fog hiányozni neki a PLL forgatásáról

2017. augusztus 07. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

A 30 éves színésznő hét évet áldozott életéből a Pretty Little Liarsre, mely sorozatban Emilyt keltette életre.

hirdetés

Ugyan a széria már hosszú hetekkel ezelőtt véget ért, ugyanakkor nem meglepő, hogy a rajongókat továbbra is foglalkoztatja, mi történik annak főszereplőivel, merre sodorta őket az élet. A Wetpaint riportere nemrég Shay Mitchellt csípte el, és arról faggatta, mi fog és mi nem fog hiányozni neki.

 

Shay Mitchell (@shaymitchell) által megosztott bejegyzés,

hirdetés

Színészként mindig nehéz letenni egy karaktert és elbúcsúzni tőle. Én együtt nőttem fel Emilyvel, ő együtt nőtt fel velem, és ez volt életem egyik legfantasztikusabb időszaka. Tudod, nagyon jól mulattam. Hét éven át alakítottam őt, így hiányoznak a forgatások, a csajokkal való találkozások, a stáb. Olyanok számomra, mint egy második család

– mondta Shay, majd így folytatta:

Mi nem fog hiányozni? Talán az, hogy felvegyem az úszódressz és az úszósapkát, amiket Emily hordott. Az olyasvalami, ami valószínűleg nem fog hiányozni.

A színésznő továbbá azt is elárulta, miképp érez azzal kapcsolatban, hogy karakterének nem volt alkalma magára ölteni a fekete kapucnis pulcsit.

Tudod, teljesen meg vagyok békélve a dologgal, mert azt hiszem – nem is hiszem, inkább tudom –, hogy Troian [Bellisario] nagyon jól játszotta A.D.-t. Nagyon elégedett vagyok az írók munkájával

– mondta, majd bevallotta, hogyan képzeli el, hol lesz Emily tíz év múlva:

Szerintem Emily visszaköltözik Kaliforniába Alisonnal, úszóedző lesz a UCLA-n és boldogan él, amíg meg nem hal.

via Just Jared Jr.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek