Starity

Pánik tört ki Britney Spears fellépésén – videó

2017. augusztus 11. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai világban nem lehet elég óvatos az ember – a pophercegnő szerdai fellépésén egy illetéktelen a színpadra mászott, és a frászt hozta még az énekesnőre is.

hirdetés

Azok után, ami Ariana Grande manchesteri fellépésén történt, nem csoda, ha pánikot kelt az, ha valaki nem úgy viselkedik, ahogy az elvárható lenne. Britney Spears Las Vegas-i rezidenciájában adott koncertet szerda este, amikor egy férfi felmászott a színpadra. Az énekesnőnek egészen addig fel sem tűnt, hogy táncosain kívül más is a színpadon van, amíg be nem fejezte (You Drive Me) Crazy című dalát.

Természetesen az énekesnő munkatársai rögtön intézkedni kezdtek, de a lenti videón látható, mennyire megijedt mindenki az illetéktelen színpadra lépéstől – még maga Britney is –, és hallható is a felvételen, amint valaki megkérdezi: Fegyver van nála?.

Az E! Online úgy értesült a helyi rendőrségtől, hogy a 37 éves, Jesse Webb névre keresztelt férfit letartóztatták birtokháborításért, ám azóta nem lehet tudni róla semmit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek