Starity

Lili Reinhart elárulta mire számíthatunk a Riverdale folytatásában

2017. augusztus 20. 11:11   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lili Reinhart a Seventeen Magazinnak mesélt a legőrültebb fan teóriákról és arról mire számíthatunk a Riverdale 2. évadában.

hirdetés
Lili Reinhart elárulta mire számíthatunk a Riverdale folytatásában

A rajongók előszeretettel gyártanak teóriákat a sorozatokkal kapcsolatban, és ez a Riverdale-lel sincs máshogy. A Betty Coopert alakító színésznő, Lili Reinhart most válaszolt néhány felvetésre, valamint elárulta mire számíthatunk karaktere szerelmi életében. 

Mit gondolsz arról a fan teóriáról, hogy Alice-nek és F.P.-nek viszonya volt a középiskola alatt és Joaquín a közös gyermekük, valamint Betty és Jughead féltestvére?

Úgy érzem ezt a teóriát le kell állítanom. Talán volt románc Alice és F.P. között, de Joaquín felszállt arra a San Junipero-i buszra és elment, Kevin sajnálatára. De tudjátok mit? Azt hiszem hasznos volt ez az én édes Kevinem számára. Szerintem nem szeretnétek Kevint egy Serpenttel látni. Annak ellenére, hogy Joaquín jó fiú volt, jó szívvel. Ez olyan, hogy azt szeretnéd, hogy Kevin valaki olyannal legyen, aki lehet rosszfiú, de nem keveredik gyilkossági ügyekbe. Érted?

A törölt jelenet, ahol Cooper-ék meghívják Jughead-et hogy éljen velük, feltűnhet a 2. évadban? 

Amikor az évadot készítettük, nem tudtuk, hogy kapunk-e 2. évadot és szerintem ez egy jó módja lett volna — ha nem kapunk 2. évadot — hogy lezárást adjon néhány embernek. De mivel kaptunk 2. évadot szerettük volna fenntartani a drámát. Jughead-et a Southside Gimiben tartottuk, mert még nem akartunk neki boldog befejezést adni.

Jughead csatlakozása a Serpentekhez milyen hatással lesz Bugheadre? 

Egy határozott szakadék van Riverdale-ben. Egy polgárháború van az északi oldal és a déli oldal között. És az, hogy Jughead az északi oldalon van, Betty pedig a délin, egyfajta Rómeó és Júlia szituációt okoz. Ami egy részt nagyon romantikus, mert amikor találkoznak, az olyan mint egy kis újraegyesülés és van néhány nagyon romantikus pillanat köztük, amin szerintem sok ember "meg fog halni". De mint minden CW drámában, dráma van és szívfájdalom és problémák, és Bughead egyértelműen sok bajjal néz szemben a 2. évadban. De remélhetőleg  kihúzzák a végéig és túllesznek rajta, mert én nagyon szeretem őket együtt. Szerintem gyönyörű páros. Úgy gondolom az emberek szeretik őket együtt látni. Amíg a karakterek boldoggá teszik egymást és van értelme a kapcsolatuknak, remélem együtt fognak maradni. 

Betty csatlakozni fog a Serpentekhez, akárcsak az édesanyja, amikor tinédzser volt? 

Azt hiszem az, hogy Jughead a Serpentekkel lóg elkerülhetetlenné teszi, hogy Betty belecsöppenjen abba a világba. Olyan, mintha nem lenne választása. Ő a barátja. Oda fog menni ahova ő megy.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek