Starity

Ezért hagyta el valójában a Vámpírnaplókat Nina Dobrev

2017. augusztus 21. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A bolgár származású barna hajú szépség sokakat meglepett döntésével annak idején.

hirdetés

Nina Dobrev 2009-ben kapta meg a Vámpírnaplók főhősnőjének főhősnőinek szerepét, és mindvégig remek alakítást nyújtott kollégái oldalán tapasztalatlansága ellenére is. Ebben minden bizonnyal az is közrejátszott, hogy valóban megvolt a kémia közte és kollégája, Ian Somerhalder között, akivel évekig boldog párkapcsolatban élt, majd nem sokkal a szakítás után úgy döntött, elhagyja a sorozatot is.

Sokan úgy vélték annak idején, hogy Nina az Iannel való szétválás miatt döntött a távozás mellett, ám a Harper's Bazaarnak adott friss interjújában elárulta, hogy a Vámpírnaplókból való kilépés mindvégig benne volt a pakliban.

A kilépésem kezdetektől a terv része volt. Szükségem volt a félelem érzésére. Istenem, mi van, ha többé nem kapok munkát? Ez a gondolat ösztönzött arra, hogy ötször keményebben dolgozzak, és bebiztosítsam magam, hogy ez soha nem fog megtörténni

– magyarázta Nina.

Azok a szerepek, amiket el akarok vállalni, nem szükségszerűen azok, amit elvárnak tőlem. Nem akarok többé tinédzsert alakítani! Felnőtt szerepekre vágyom, kihívásokra, nagyszerű filmkészítőkkel akarok dolgozni és csodálatos történeteket elmesélni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek