Starity

Camila Cabello számára fájdalmasabb egy baráttal való szakítás, mint egy szerelem elmúlása

2017. augusztus 24. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20 éves énekesnőt az utóbbi hónapokban főként a szakítás témaköre foglalkoztatta, és nagyrész első stúdiólemeze, a szeptember 22-én megjelenő The Hurting. The Healing. The Loving. is erről szól majd.

hirdetés
Camila Cabello számára fájdalmasabb egy baráttal való szakítás, mint egy szerelem elmúlása
Fotó: Instagram / Camila Cabello

A Flaunt magazin Camila Cabellót választotta legújabb száma címlaplányának, így oly sok téma mellett a beszélgetés során szó esett hamarosan megjelenő korongjáról és a szakításokról is. Ebben Camilának most volt tapasztalata, hiszen mióta úgy döntött, kilép a Fifth Harmonyból, szinte teljesen megszakadt a barátsága egykori csapattársaival és barátnőivel, amit nagyon nehezen dolgozott fel.

Amikor benne vagy egy romantikus kapcsolatban, azt gondolod róla, mennyire jó, mennyire szép, mennyire szeretem ezt az embert, de egy részed mindig készül arra, hogy a viszony egyszer véget ér. A baráti kapcsolatokkal más a helyzet, abban az esetben úgy gondolkodsz, hogy az egy életre szól. Egy idő után úgy tekintesz arra a barátodra, mint családtagra, és nem látod magad előtt, hogy egyszer eljön a vég. Amikor mégis bekövetkezik, az valósággal sokkol, de amikor váratlanul történik, az még rosszabb

– nyilatkozta az énekesnő.

Egyszerre négy barátnőt veszített el

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek