Starity

Meghan Trainor kiborult! Visszaéltek a nevével, arcát pedig egy, a melegházasságot ellenző reklámhoz használták

2017. augusztus 25. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Az All About That Bass 23 éves előadója vérig sértve érzi magát és a Twitteren szólalt fel, hogy hangot adjon véleményének.

Ausztráliában még ma is heves viták folynak az azonos neműek házasságát illetően, így nem csoda, hogy megjelentek olyan propaganda csoportok, melyek bármilyen eszközt hajlandóak megragadni annak érdekében, hogy a közvélemény arra hangolják, ne támogassák a melegek házasodásához való jogát. Az egyik ilyen csoport Meghan Trainor képét használta fel egy ilyen visszatartó kampányhoz, valamint No című dalának No... you need to let it go (Nem... el kell engedned) sorát, amire a Twitteren hívták fel rajongói az énekesnő figyelmét, aki nem volt rest megosztani hozzáállását a témával kapcsolatban.

Fotó: Twitter

A HÁZASSÁGI EGYENJOGÚSÁGOT TÁMOGATOM! Ausztráliában valaki illegálisan használta a képemet egy, a házassági egyenjogúságot ellenző kampányhoz. Nagyon nem helyes. Ez így nincs rendben. Ahogy korábban is mondtam, mindenkinek azt kell szeretnie, akit csak akar. Az egyenjogúságot támogatom

– csiripelte a mikroblogon Meghan.

Fotó: Twitter (screenshots)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek