Starity

Zendaya párkapcsolati tanácsokat osztogat rajongóinak

2017. szeptember 01. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pókember: Hazatérés sztárja applikációján keresztül adott párkapcsolati tanácsokat és osztotta meg saját véleményét és tapasztalatait rajongóival.

hirdetés

Azt kell mondjam, ha a zsigereidben érzed, hogy megcsalnak, akkor az valószínűleg meg is történik. Ha úgy érzed, nem bízhatsz meg valakiben, akkor nem szabad benne lenned abban a kapcsolatban

– magyarázta Zendaya.

Azért vagyok ellene az elköteleződött kapcsolatoknak, mert amikor az ember fiatal, olyankor tanul, fejlődik és hajlamos rossz döntéseket hozni, csak mert nem ismer jobbat. Ez nem jelenti azt, hogy ne tudná, mi a különbség a jó és a rossz között, egész egyszerűen csak egy tapasztalati fázisban tart az élete, ahol még nem hozta meg a számára jó döntéseket. Ha valamit, akkor azt megtanultam, hogy nagyon nehéz olyan kapcsolatban lenni, ahol mindkét fél életének abban a szakaszában tart, amikor megpróbál rájönni, mihez is kezdjen magával. Nem változtathatsz meg senkit és nem is sürgetheted, hogy gyorsabban felnőjön a másik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek