Starity

Taylor Momsen szándékosan villantott

2010. október 24. 10:10   |   Szerző: rheuska

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha valaki feljebb akar jutni a szamárlétrán, két megoldás közül választhat: vagy hosszú évek munkájával, kitartóan eléri, hogy megjegyezzék a nevét; vagy pedig botrányokat kever maga körül.

hirdetés
Taylor Momsen szándékosan villantott

Már egyszerűen nem lehet önkifejezésre vagy akár túlzott őszinteségre fogni azt, amit Taylor Momsen, a Gossip Girl sztárja és a The Pretty Reckless énekesnője művel. Még csupán tizenhét éves, máris tele van a sajtó durva megjegyzéseivel, és korához egyáltalán nem illő, botrányos viselkedéséről is sokat cikkeznek a külföldi lapok.

Hiába, a tehetség nem elég, a tinisztár úgy döntött, még jobban ki akar emelkedni a tömegből.

Külsőleg egyértelműen megváltozott, a szolid, csinos, természetes lánykából feketére festett szemű (ezt nevezik a rossz nyelvek mósómaci szemeknek, a még rosszabbak monoklinak), szakadt, hiányos öltözetű, agyonszőkített hajú botrányhős vált, alig pár hónap leforgása alatt.

Taylor utóbbi megnyilvánulásaiból kiderül, hogy a vibrátora egy pasival ellentétben mindig elfér a bőröndjében, a nők ujjait nem véletlenül így alkotta meg az Isten, érdemes, sőt, szabad használni is, viccelődött már azzal is, hogy gyerekkorában közösült egy pappal és azt is kijelentette már, hogy szereti más sztárok szexvideóit nézni.

A minap azonban még ennél is messzebbre ment. Egy nemrég adott koncertje közepén ugyanis spontán felhúzta a pólóját, és direktbe villantotta melleit a közönségnek (a lenti videón 1:05-nél).

Tessék gyerekek, íme a „követendő” minta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek