Starity

5 film vagy sorozat, amit mindenképp látnod kell, ha odavagy Lili Reinhartért

2017. szeptember 10. 12:12   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokan a Riverdale Betty Cooperjeként ismerték meg, azonban már előtte is kapott nagyobb szabású szerepeket.

hirdetés
5 film vagy sorozat, amit mindenképp látnod kell, ha odavagy Lili Reinhartért

Ha Lili Reinhartra gondolnuk, legtöbbünknek a csinos, szőke Betty Cooper jut eszébe a Riverdale című sorozatból. Bár a színésznő ezzel a szereppel futott be igazán, korábban is látható volt már több sorozatban is filmben is. Lássunk 5 olyan produkciót, amiben feltűnt. 

1. The Kings of Summer / A nyár királyai (2013)
Három tizenéves barát, a függetlenség végső meggyőződésében úgy döntenek, hogy a nyarukat egy erdei házban töltik távol a világtól. 

2. Law & Order: Special Victims Unit / Különleges ügyosztály (2011)
Lili 2011-ben vendégszerepelt a népszerű sorozatban. Ebben a szerepben más oldalát mutathatta meg, hiszen egy gonosz karakter, Courtney Lane bőrébe bűjhatott.

3. Surviving Jack / Túlélni Jacket (2014)
A sorozat Jack életét követi, aki katonaorvosként rákbetegekkel foglalkozott, mellette pedig nem jutott ideje a családjára. Amikor neje visszatér tanítani, Jack szokatlan módon teljes idejű szülővé válik. Nincs könnyű dolga, alig ismeri a tini gyerekeit. 

4. Miss Stevens (2016)
A komédia egy tanárt mutat be, aki egy középiskolás színjátszó csoportot kísér el az állami versenyig, aki az út során átértékeli önmagát. 

5. The Good Neighbor (2016)
Két találékony gimnazista fiú egy gonosz tréfát eszel ki szomszédjuk ellen. Azt igyekeznek elhiteti az öregúrral, hogy a házában szellemek kísértenek, ám a tréfa nem úgy sül el, ahogyan várták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek