Starity

Kendall Jenner berágott Taylor Swiftre! Olyannyira, hogy megtiltotta barátnőinek, hogy az ő dalait hallgassák!

2017. szeptember 10. 18:06   |   Szerző: BLulu88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amerikában egyre nagyobb hírnévnek örvendő modell nem akarja, hogy a barátai Taylor Swiftet hallgassanak.

hirdetés
Kendall Jenner berágott Taylor Swiftre! Olyannyira, hogy megtiltotta barátnőinek, hogy az ő dalait hallgassák!

Taylor Swift manapság egyre több híres embert haragít magára, és ez alól Kendall Jenner sem kivétel! Láttad már Taylor Swift Look What You Made Me Do klipjét? Ha igen, akkor biztosan megérted, miért sértődött be a Kardashian-Jenner klán az énekesnőre.

Taylor állítólag Kim Kardashiannek akart visszavágni azzal, hogy 10 millió dollár, vagyis nagyjából 2,6 milliárd forintos gyémánt-tengerben fürdött: Kimtől pontosan ilyen értékben loptak el ékszereket, amikor tavaly betörtek hozzá a párizsi hotelszobájába. Kendall annyira besokallt az érzéketlen rejtett utalástól, hogy megtiltotta squad-jának, hogy Taylor Swiftet hallgassanak.

Taylor és Kendall már egyáltalán nem kedvelik egymást, ráadásul az egészet szuperkínossá teszi az, hogy rengeteg közös barátjuk van. És mivel Kendall a csapat méhkirálynője, mindenki azt teszi, amit ő mond. Tehát, aki jóban akar lenni Kendall-lel, az kerüli Taylort.

– meséli egy közeli forrás a magazinnak.

A kapcsolatuk már ott megromlott, amikor Kendall kivetette a hálóját Taylor egyik exére, Harry Stylesra. Miután Jenner családját megtámadta Swift, egyértelmű volt, hogy soha nem lesznek már barátok.

Többen is hallották, amint Kendall azt mondja, hogy aki Taylort hallgat automatikusan kiesik a baráti köréből. Ez persze Gigi és Bella Hadidra, Cara Delevigne-re is vonatkozik, akik Taylor Swifttel is jóban vannak.

Vajon a három modell melyik dráma-királynő jobb barátjának fog bizonyulni?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek