Starity

Brian Austin Green kiállt női ruhákat viselő fia mellett

2017. szeptember 10. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Beverly Hills 90210 sztárja mindenben gyermekei mellett áll, még ha sokan nem is nézik jó szemmel, amit a csemeték csinálnak.

hirdetés

Brian Austin Green és Megan Fox négyéves kisfiát, Noah-t nemrég olyan ruhában kapták lencsevégre, ami inkább illett volna egy lányhoz, mint fiúhoz, ez pedig sok szemöldököt összeráncolt. A sztárpár rajongói közül sokan kifejezésre juttatták, hogy rossz irányba terelik a srácot, ha hagyják neki, hogy női ruhát viseljen, Brian azonban nagy ívben tesz a rosszmájúak véleményére.

A fiam négyéves. Sok mindenkitől hallottam, hogy nem értenek egyet azzal, hogy ruhákat hord. Nekik ezúton üzenem, hogy nem érdekel. Négyéves, ha ruhát akar hordani, akkor azt fog. Ez az ő élete, és nem az én cuccaim. Úgy érzem, 4-5 éves korban az embernek csak jól kell éreznie magát. Noah nem sért meg azzal senkit, hogy ruhákat hord. Ha azt akar felvenni, áldásom rá

– nyilatkozta a színész, akinek két másik csemetéje is van Megantől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek