Starity

Sarah Paulson kis híján infarktust kapott Ellen DeGeneres műsorában – videó

2017. szeptember 20. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köztudott, hogy Ellen remek vendéglátó, aki szereti szórakoztatni azokat, akiket meghív a műsorába, ám Sarah valószínűleg nem mond igent neki legközelebb, ha szerepelni hívja.

hirdetés

Ellen DeGeneres ugyanis nem egy, nem két, hanem három alkalommal hozta a frászt Sarah Paulsonra, míg a színésznő nála vendégeskedett, ami kívülállóként bár viccesnek tűnhetett, megélni talán nem volt az. Az utolsó rémisztés után Sarah egyenesen az asztal alá menekült, hogy így megússza az újabb ijesztési lehetőséget.

Ami magát a beszélgetést illeti, a barna hajú szépség főképp az Amerikai Horror Story új, Cult címet viselő évadát népszerűsítette, ami elmondása szerint nagyon jól sikerült, ráadásul több olyan momentum is volt a széria forgatása során, ami segített számára megbarátkozni, vagy legalább elfogadni fóbiáit – ide értve például a bohócoktól és méhektől való félelmét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek