Starity

Megvan, ki lesz a 2018-as Super Bowl félidejének sztárfellépője

2017. szeptember 28. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikaifutball bajnoki mérkőzése minden évben jeles eseménynek számít a tengerentúlon, és mint ilyen, évről évre a zeneipar nagyágyúi szórakoztatják az egybegyűlteket.

hirdetés

2018. február 4-én már 52. alkalommal kerül megrendezésre a Super Bowl, melynek a Minnesota állambeli Minneapolis ad otthont. Az Us Weekly értesülései szerint jelenleg is gőzerőkkel folyik a szervezés, és már az utolsó tárgyalásokat folytatják a szervezők Justin Timberlake-kel, aki a félideji szünet alatt énekel majd a vendégeknek.

Úgy tudni, hogy egyéb vendégeket nem szerződtetnek le a félidőre, mivel Justin az évek során számtalan sztárral dolgozott együtt, így bőven lesz kit magával hoznia. Ez egyébként nem az első alkalom, hogy a Super Bowl félidejében szórakoztathatja a közönséget: 2004-ben Janet Jacksonnal állt színpadra, és igen emlékezetes estét szerzett a nézőknek, amikor a show egy pontján közszemlére tette kolléganője mellét a Rock Your Body előadása közben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek