Starity

Hihetetlen, hogy ő az! Gyerekkori képet posztolt a Rocksuli sztárja

2017. október 02. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 48 éves színész nem az a tipikus szentimentalista alkat, de néha bizony ő is szívesen nosztalgiázik.

hirdetés

Sok pályatársától eltérően Jack Black nem a külsejével, hanem a személyiségével, a humorával és a senki máséval össze nem téveszthető karizmájával hódította meg a szíveket. Napjainkig számtalan sikerfilmben láthattuk, emellett zenészként is igen sikeres. Néhány órával ezelőtt a Facebookon mutatta meg, hogy miből is lesz a cserebogár, amikor egy gyerekkori képet tett közzé magáról.

Fotó: Facebook / Jack Black

A színész egyébként 1984-ben, 15 éves korában kapta első szerepét a The Fall Guy című tévéműsorban, és bár később is számtalan sorozatban vendégszerepelt, az igazi áttörés csak az 1990-es évek közepén jött el számára – azóta nagyjátékfilmekben is játszik. Legemlékezetesebb alakításait A káberlbarátban, a Tenacious D-ben, A nagyon nagy ő-ben, a Trópusi viharban, a Rocksuliban és a Holiday-ben nyújtotta, legközelebb pedig a Jumanji karácsony előtt a mozikba kerülő rebootjában láthatjuk őt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek