Starity

Így reagált Camila Cabello, amikor megtudta, hogy Justin Bieber is hallgatja a dalát – videó

2017. október 02. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mióta kilépett a Fifth Harmonyból, kapott hideget-meleget az énekesnő, ám tehetsége és munkája elismerésének tartja, hogy a világ egyik legsikeresebb férfi előadója is hallgatja őt.

hirdetés

Camila Cabello teljesen ellágyult! Az énekesnő nemrég tudomást szerzett arról, hogy kollégája, Justin Bieber kitette az Instagram Story részébe, hogy Havana című dalát hallgatja, ez pedig olyannyira megolvasztotta a szívét, hogy pityeregni kezdett. A momentum megörökítésre került egyik munkatársa nyomán, aki azt kérdezi a lenti felvételen tőle, Mi történt?, mire így felel az énekesnő:

Justin Bieber a Havanát hallgatta az Instagram Story szerint.

Camila egyébként augusztus elején jelentette meg a dalt, amin Young Thug is közreműködött. Maga a nóta az énekesnő még idén megjelenő, The Hurting. The Healing. The Loving. címet viselő bemutatkozó nagylemezén kerül elhelyezésre, ami értesüléseink szerint összesen 13 dalt tartalmaz – köztük a fent említett Havanát és a Quavóval közösen rögzített OMG-t.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek