Starity

Bella Thorne elmagyarázta a valódi okát annak, hogy miért inkább férfiakkal randizik lányok helyett

2017. október 06. 23:11   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bella Thorne azon hírességek közé tartozik, akik teljes mértékben őszinték és nyitottak a szerelmi életükkel kapcsolatban. A Famous in Love sorozat sztárja a tavalyi évben vallott biszexualitásáról, azonban csak a múlt héten randizott először lánnyal a nyilvánosság előtt.

hirdetés

A színésznő a Style Caster-szel készített interjújában mesélt szerelmi életéről és bevallotta, hogy oka van annak, hogy miért randizik több férfival, mint nővel, annak ellenére, hogy mindkét nemhez ugyanúgy vonzódik. Úgy tűnik, túl sok kétértelmű jelet kap, amikor olyan lányokról van szó, akik tetszenek neki. 

Olyan nehéz. Nem tudom megmondani, ha egy lány szeretne a legjobb barátnőm lenni vagy szeretne velem lenni vagy csak újabb követőket akar a közösségi oldalakon. Túlságosan össze vagyok zavarodva, ha egy lány beszél hozzám

– nyilatkozta Bella. 

Thorne hezitál, hogy lépjen-e az olyan lányok felé, akik tetszenek neki, mert fél, hogy félreértelmezi a jeleket és el fog rontani egy barátságot. 

A lányok nagyon flörtölösek tudnak lenni. Nem akarok lépni, de ha mégis és azt a választ kapom, hogy "Azta. Ez nem az amire gondoltam. Engem ez nem érdekel." akkor az tök kínos. Van az a lány, aki mindig olyan, hogy "OMG mennyire gyönyörű vagy" és fel akar szedni, én pedig úgy vagyok, hogy nem is tudom, mert ha lépek és azt a választ kapom, hogy "Ó, én nem vagyok meleg.", akkor úgy érzem, hogy ez nagyon kínos és teljesen tönkretettem a barátságunkat, mert innentől minden fura lesz

– magyarázta a színésznő.

Bella szerint a fiúk sokkal egyszerűbbek. 

Általában több sráccal randizom, mert a fiúknál tudom, hogy ha fel akarnak szedni. Ők nem azért írnak, hogy a legjobb barátaim legyenek. Tudom, hogy akarnak valamit, valamilyen formában. Viszont nem tudom megmondani, ha egy lány a legjobb barátnőm akar lenni vagy hogy össze akar-e jönni velem

– folytatta.

A Famous In Love sztárja szeretné, hogy a lányok sokkal egyértelműbbek legyenek vele. 

Szeretem, amikor a lányok nyíltak velem. A brazil lány írt nekem Instagramon, hogy randizni szeretne velem és ennek nagyon örültem, úgy voltam vele, hogy ez király, ez tetszik. De amikor egy lány velem lóg és úgy viselkedik, hogy "OMG lógjunk együtt és készítsünk egy fotót Snapchatre", akkor elgondolkodom, hogy ő vajon mit is akar...

Bella nem álszent. Ha tetszik neki egy lány, akkor megmondja neki egyenesen. 

Ha tetszik nekem valaki, akkor a tudtára is adom. Nem számít, hogy lány vagy srác, mindig úgy vagyok vele, hogy ha bejön nekem, akkor elmondom, hogy "Szia! Tetszel nekem és szeretnék elmenni veled egy randira.

Egyértelmű a színésznő nézőpontja. De a pasik is küldhetnek neki félreérthető jeleket. Szerencséjére most megtalálta a youtuber lány, Tana Mongeau személyében a tökéletes partnert és boldogok együtt. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek