Starity

Harvey Weinstein a Született feleségek sztárjának karrierjét is tönkretette volna

2017. október 14. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Született feleségek Lynette Scavójának karrierjét kis híján „lapátra tette” a producer.

hirdetés

Felicity Huffman előtt fényes jövő állt 2005-ben, amikor Harvey Weinstein megfenyegette: amennyiben nem viseli a vörös szőnyegen felesége, Georgina Chapman márjákának, a Marchesának a kreációit, úgy nem fektet pénzt filmje, a Transamerica népszerűsítésébe. A történetet nemrég megneszelte a TooFab magazin, és a Született feleségek másik sztárjának, Eva Longoriának egyik rendezvényén kérdezte meg Felicityt a hír valóságtartalmáról.

Igen, igaz. Harvey volt a Marchesa agya, ő intézte az üzletet, ő tartotta a kapcsolatot a márka nevében a hírességekkel, és vette rá őket arra, hogy viseljék a ruhákat. A kapcsolatból mind Harvey, mind Georgina remekül profitált, utóbbi ugyanakkor tisztában volt férje oda nem illő viselkedésével

– nyilatkozta Felicity, nyilatkozatának valódiságát pedig Kevan Hall designer is megerősítette:

Nagyon csalódott voltam, amikor Felicity azt mondta, nem viselheti a kreációmat, mert a keresztapa azt kérte tőle, hogy a barátnője kollekciójának egyik darabját viselje.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek