Starity

Twice – Twicetagram: megjelent a csapat első stúdióalbuma

2017. november 01. 22:10   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kilenc tagot felsorakoztató dél-koreai formáció, a Twice megjelenítette első stúdióalbumát, illetve a fülbemászó Likey klipje is feltöltésre került.

hirdetés
Twice – Twicetagram: megjelent a csapat első stúdióalbuma
Fotó: JYP Entertainment

Egy pillanatra sem áll meg a Twice – a formáció az idei évben már harmadik koreai visszatérését tette meg. A csapat ezúttal október 30-án prezentálta újdonságát első stúdióalbuma, a Twicetagram képében, valamint a rajongók a főcímdal, a Likey videoklipjének is örülhetnek, amit mellesleg Kanadában forgattak.

A stúdióalbumra összesen 13 tételt helyeztek el, melyek közül több megírásában közreműködtek a csapat koreai tagjai: Dahyun és Chaeyoung (3.), Chaeyoung (11.), Nayeon és Jihyo (7.), Jeongyeon (10.), valamint a 날 바라바라봐 dalszövege Frants, illteve a Wonder Girls egykori tagjának, Hyerim nevéhez fűzödik, aki a komponálásból is kivette részét; a főcímdal pedig a Black Eyed Pilseung duó keze munkáját dícséri, akikkel már korábban is dolgoztak együtt a lányok. A produceri feladatokat ezúttal is J.Y. Park látta el. 

Íme a dallista:

 1. Likey
 2. 거북이
 3. MISSING U
 4. WOW
 5. FFW
 6. DING DONG
 7. 24/7
 8. 날 바라바라봐
 9. ROLLIN'
 10. LOVE LINE
 11. 힘내! (DON'T GIVE UP)
 12. 널 내게 담아
 13. 잘자요 굿나잇

Újdonságuk fizikai formátumban háromféle verzióban szerezhető be: A, B és C, amik további matte és bright verzióban választható.

A digitális formátum borítóképe

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek