Starity

Normani Kordei cáfolta a Fifth Harmony feloszlásáról szóló híreket

2017. október 31. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre inkább úgy fest a helyzet, hogy a lánycsapat tagjai külön-külön akarják karrierjük építését folytatni.

hirdetés

Camila Cabello távozása után nemrég Normani Kordei is nyilvánosságra hozta, hogy szólókarrierbe kezd, aminek nyomán megindultak a találgatások azt illetően, hogy a formáció rövidesen feloszlik, a lányok pedig önálló karrierjük egyengetésének élnek majd. Normani mindezonáltal megnyugtatta a fanatikusokat és leszögezte: szó sincs ilyesmiről.

Mókás, hogy mindenki azt mondja, Befellegzett a Fifth Harmonynak! Istenem, Normani elhagyja a csapatot!. Miközben ezt pletykálják, én csak ülök az ágyamon és röhögök, mert sok mindent lehet félreérteni és félreolvasni vagy kiragadni a kontextusból. Ami engem illet, nem hagyom el a csapatot. Sosem tennék ilyet. A csúcson vagyunk. Ezen a ponton butaság lenne ilyesmit tenni és ezt se a szívem, se a lelkem nem kívánja meglépni. Még gondolati szinten sem merült fel bennem a dolog. Annyi az egész, hogy lett egy saját menedzserem, aki segít nekem azokban a projektekben, melyek a Fifth Harmonyn kívül esnek. Ennyi és nem több

– nyilatkozta az ET-nek az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek